Stichting Help-Elkander

Gezinnen die in armoede leven hebben het zwaar. Dagelijks rondkomen met een (te) klein budget zorgt voor veel stress en langdurige psychische druk. Die vicieuze cirkel van opbouwende spanning kan doorbroken worden door die mensen even een week een onbezorgde vakantie te bieden.

Zolang je niet zelf met die armoede geconfronteerd wordt, kun je je moeilijk voorstellen wat dat echt betekent. Het grijpt diep in het leven van mensen en kan ook leiden tot een sociaal isolement en/of psychologische problemen.

De stichting Help-Elkander wil voor die mensen een oplossing bieden door ze één keer per jaar er even helemaal verzorgd tussenuit te laten gaan om de batterij weer op te laden.

Veel vergelijkbare instanties beperken zich tot het aanbieden van een deeloplossing, zoals het aanbieden van een vakantieverblijf zonder er bij stil te staan dat men er (zonder middelen) ook nog naar toe moet zien te komen en men zelf voor eten moet zorgen. Laat staan dat er aan gedacht wordt dat kinderen graag van de aangeboden attracties gebruik willen maken of aan ander (betaald) vermaak willen deelnemen. Stichting Help-Elkander zorgen er voor dat ook dat kan.

15% korting?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van sale, nieuwe regio’s en nieuwe producten. Ontvang direct 15% korting op je volgende aankoop.

*Check ook je spamfolder!