Over ons.

Hey! Leuk dat je hier bent. Wij zijn Buurtfans, aangenaam. We verkopen shirts met ontwerpen die zijn gebaseerd op jouw omgeving. Shirts waar je mee aan kan komen in de kroeg, op een verjaardag of op je buurtbarbecue. Wij willen met dat shirt iets terug doen voor de lokale samenleving. 

Wij zien dat de kloof tussen arm en rijk steeds groter wordt. Niet iedereen heeft een kans. Kinderen uit de onderkant van de samenleving groeien nauwelijks door tot de bovenkant van de samenleving. Deze kansengelijkheid willen we doorbreken. Bij Buurtfans geloven we er in dat de oplossing voor dit probleem grotendeels lokaal ligt. Daar willen we aan bijdragen. Door 15% van de omzet van shirts te doneren aan een lokaal goed doel. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lokale stichting die ondernemers bijstaat in lastige tijden, of het goede doel dat sport op scholen bevordert. Door jouw shirt te dragen, laat je zien dat je een supporter bent van je wijk, dorp of stad. Je draagt het als een ambassadeur, iemand die begrijpt en onderschrijft dat grote problemen soms alleen lokaal kunnen worden opgelost. Dat lokale ondernemingen van vitaal belang zijn voor de lokale samenleving. Dat verenigingen mensen binden en eenzaamheid tegen gaan. Dat jij als buurtbewoner ook met een klein gebaar het goede kan doen. 

Wij zetten jou in positie door simpel een shirt te kopen, maar daarbij tegelijk een bijzondere bijdrage te leveren aan je leefomgeving. Benieuwd? Koop een shirt of neem contact met ons op voor meer vragen.

Jente Cremer

Jente Cremer is 22 jaar en op dit moment bezig met de Politieacademie. Hij is daarnaast trots eigenaar van m-game.nl waar hij computers repareert, onderdelen verkoopt en bedrijven en particulieren adviseert over diverse computergerelateerde zaken. Sinds het begin is Jente betrokken bij BuurtFans en weet alles over het bedrukken van kleding. Funfact over Jente: Hij is een koning in het vinden van Marktplaatsparels

Floris de Boer

Floris de Boer is 24 jaar oud en mede-oprichter van BuurtFans. Hij is raadslid in de gemeente Dijk en Waard en zelfstandig webdesigner. Hij heeft daarnaast ervaring in het succesvol runnen van webshops. Zijn kennis en kunde zet hij graag in voor BuurtFans. Hij is de man achter het bouwen van de webshop en website. Daarnaast is hij, samen met Jente, ontwerper van de opdrukken. Funfact over Floris: Hij kan links en rechts na 24 jaar nog steeds niet uit elkaar halen. 

15% korting?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van sale, nieuwe regio’s en nieuwe producten. Ontvang direct 15% korting op je volgende aankoop.

*Check ook je spamfolder!