Goed dat je hier bent.

Of nou ja, eigenlijk niet natuurlijk. Dat betekent dat er wat mis is met je bestelling. Kunnen wij het goedmaken met je? Zoek hieronder naar hulpartikelen.

Donaties

Zeker! Zoals je misschien al eerder heeft gelezen is het echt ons doel om de doelen/stichtingen te helpen waar wij kunnen.

Wij doen dit omdat wij graag helpen waar nodig, hoe vet is het om dat te doen en tegelijkertijd iemand anders blij te maken met een leuk shirt!

Je kan altijd een stichting of vereniging voorstellen, wij zullen hier dan naar kijken maar bieden geen garantie dat het ook daadwerkelijk naar deze stichting zal gaan. Neem daarvoor contact op via de mail.

Productinformatie

Wij designen alle shirts zelf of  samen met een creator.

Wij raden sterk aan om de shirts binnenste buiten te wassen voor lang plezier, je shirt kan zeker tegen de wasmachine!

Wij hebben vooraf bijna 20 fabrikanten getest en alle shirts zelf meerdere dagen gedragen en gewassen om te kijken welk het beste kwaliteit levert. Het shirt wat uit onze kwaliteit check is gekomen is het shirt wat je besteld.

Verzending

Als u voor 17:00 besteld word het shirt dezelfde dag nog verzonden!

Wij verzenden onze pakketten vooral met PostNL maar het kan wel eens gebeuren dat een andere leverancier sneller is.

Stuur ons even een e-mail of bel ons op: 085-540 129 28. Geef hier duidelijk door wat het probleem is en dan zorgen wij ervoor dat er toch nog een mooi shirt binnen komt!

Het kan soms zijn dat PostNL het later verwerkt of dat uw shirt bij ons niet meer op voorraad ligt maar wees niet getreurd: wij garanderen dat er een shirt komt.

Retouren

Elke bestelling heeft 14 dagen retourtijd. Stuur daarvoor een mailtje naar retouren@buurtfans.nl.

Neem voor retouren contact met ons op via retouren@buurtfans.nl. Vermeld daarbij altijd je ordernummer. Dan krijg je van ons een retourlabel. 

Zeker! Stuur een email naar retouren@buurtfans.nl onder vermelding van je ordernummer en de gewenste maat. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij hebben geen fysieke winkel maar u mag altijd een bakje koffie komen halen op kantoor!

Contact

15% korting?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van sale, nieuwe regio’s en nieuwe producten. Ontvang direct 15% korting op je volgende aankoop.

*Check ook je spamfolder!