Steun een lokaal goed doel met jouw shirt

30
25
  •  
5/5

"Wat een geweldig shirt''

15% naar het goede doel in jouw gemeente

Wij geloven dat problemen het beste lokaal opgelost worden. Onze missie is dat te bewerkstelligen door 15% van de opbrengst naar een lokaal goed doel te storten

Jij koopt een shirt

Je koopt het design dat je graag wilt en draagt hem uiteraard met trots

15% houden we vast

Van het bedrag dat je hebt betaald, houden we 15% vast en zetten we op een aparte rekening

Goed doel kiezen

Wij kiezen aan het hand van jouw invoer in het bestelproces het goede doel.

Cheques schrijven!

Wij schrijven cheques voor het goede doel dat we hebben gekozen.

Originele designs, kleding met een goed verhaal

Maak nieuwe herinneringen in jouw nieuwe kleding.

Nieuwe collectie shirts en truien

Wie zijn wij?

Hey! Leuk dat je hier bent. Wij zijn Buurtfans, aangenaam. We verkopen shirts met ontwerpen die zijn gebaseerd op jouw omgeving. Shirts waar je mee aan kan komen in de kroeg, op een verjaardag of op je buurtbarbecue. Wij willen met dat shirt iets terug doen voor de lokale samenleving. Wij zien dat de kloof tussen arm en rijk steeds groter wordt. Niet iedereen heeft een kans. Kinderen uit de onderkant van de samenleving groeien nauwelijks door tot de bovenkant van de samenleving. Deze kansengelijkheid willen we doorbreken. Bij Buurtfans geloven we er in dat de oplossing voor dit probleem grotendeels lokaal ligt. Daar willen we aan bijdragen. Door 15% van de omzet van shirts te doneren aan een lokaal goed doel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lokale stichting die ondernemers bijstaat in lastige tijden, of het goede doel dat sport op scholen bevorderd. Door jouw shirt te dragen, laat je zien dat je een supporter bent van je wijk, dorp of stad. Je draagt het als een ambassadeur, iemand die begrijpt en onderschrijft dat grote problemen soms alleen lokaal kunnen worden opgelost. Dat lokale ondernemingen van vitaal belang zijn voor de lokale samenleving. Dat verenigingen mensen binden en eenzaamheid tegen gaan. Dat jij als buurtbewoner ook met een klein gebaar het goede kan doen.

15% korting?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van sale, nieuwe regio’s en nieuwe producten. Ontvang direct 15% korting op je volgende aankoop.

*Check ook je spamfolder!